Кейт Мидълтън е наблюдавана от медиите откакто започна да излиза с

...
Кейт Мидълтън е наблюдавана от медиите откакто започна да излиза с
Коментари Харесай

Кралството изисква жертви! Как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

Кейт Мидълтън е следена от медиите откогато стартира да излиза с принц Уилям. Едно от нещата, които вършат най-силно усещане в актуалната принцеса на Уелс е нейният непогрешим жанр на обличане , който за кралските особи е строго нормиран - бъди елегантна и женствена, без да показваш плът.

„ Ефектът на Кейт “ обаче не съществуваше, до момента в който тя и принц Уилям не оповестиха годежа си през 2011 година Дотогава Кейт се обличаше както си изиска, без да се преценява с кралските обичаи. Тогава дрешникът ѝ включваше типичните за началото на 2000-те фешън реликви - дънкови мини поли, рокли без ръкави и дънки с ниска талия. Все облекла, с които през днешния ден е немислимо да я забележим.



След като Кейт завърши университетските си дни, вля се в работната сила и в последна сметка зае ролята си на херцогиня на Кеймбридж, нейният жанр също неизбежно се разви. Най-вече нейните тоалети станаха по-скромни и изискани, с прибавянето на дълги ръкави и рокли, които стигат до коляното, костюми с поли и елегантни токчета.

Знаем, че в този момент принцесата е безспорна кралска модна икона, само че дано се върнем обратно към онази Кейт, която можеше да носи каквото си изиска и си напомним някои от най-изненадващите ѝ визии:
 Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР